TEAM L/BØRNECANCERFONDEN


Tilmelding som sponsor for Børneprojekt Danmark

Vi er et hold af ivrige sportsidioter som har kastet over løb. Vi er nok det man kan kan kalde motionister med særligt behov for nye udfordringer. Vi løber i år en række løb hvor vi samler ind til kræftramte børn i Danmark.

Nu har jeres virksomhed mulighed for at tilmelde sig som sponsor og støtte en god sag som vil lette mange hårdt ramte familier i Danmark.

Synlighed

Som sponsor vil jeres firmalogo blive vist her på hjemmesiden, påtrykt teamets løbetøj, vist i donationsfoldere som bliver uddelt i forbindelse med løb etc

Gør dig og dine kollegaer klar til at løbe

Vi har i samarbejde med loebeshop.dk sat et ganske særligt tilbud sammen, hvor i klæder medarbejderne på til løb samtidig med at I støtter en god sag. Det lækre sæt i god kvalitet består af Craft løbejakke, Craft løbe t-shirt og tights. På T-shirt og jakke er der påtrykt logo med teksten "Vi løber for Børnecancer Fonden".

I betaler den vejl. udsalgspris pr. sæt på kr. 1.040,00 ekskl. moms og samtidig støtter i Børnecancer Fonden med kr. 400,00. Ved bestilling af min. 10 sæt kan eget firmalogo påtrykkes for kr. 50 pr. sæt.

Ved bestilling af løbesæt bedes i sende mail til lars@lykkensdal.dk hvor i angiver antal sæt til hhv. herrer og damer samt størrelser. Husk at angive kontaktperson og telefonnummer. I vil blive kontaktet direkte forud for endelig bestilling!

 

 

 

Kilometersponsorer

I forbindelse med 24 timers løbet 24RUN i Nordsjælland den xx. juni og Søndersø Rundt  som afholdes i Viborg 12-13. august 2008, vil der være mulighed for at melde sig som kilometersponsorer. Kilometersponsorerne vil blive præsenteret på særlig planche som opstilles i umiddelbar nærhed af ruten ved to løb.

Begge løb er udholdenhedsløb, hvor det går ud på at tilbagelægge den længste distance i løbet af 24 timer. Der løbes enten i hold eller som singelløbere. Vores team deltager som singleløbere. Kilometersponsorater udregnes som et fast beløb pr. kilometer ganget med det antal kilomtre den bedste løber i temet tilbagelægger. Vi forventer hver at løbe mellem 100 og 150 km. i løbet af de 24 timer.

STØT EN GOD SAG. BÅDE SMÅ OG STORE BIDRAG ER VELKOMNE!!!

Du kan læse mere om

 

  SPONSORER:

Opdateres løbende

 

 

 

www.sac-itconsult.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi ønsker at støtte XX med kr. angiv kr. pr. løbet km.:

Firma
Kontaktperson
Adresse
Postnr. og By
E-mail
Telefon
Ønsker I kontakt forud for løbet
Logo bedes fremsendt til Lars Nielsen på lars@lykkensdal.dk. senest d. 15. juni ifb.m. 24RUN og 1. august til Søndersø Rundt i Viborg 


Lidt om Løberne

De to løbere er:

Jonas Madsen, 20 år, tidligere dansk holdmester og VM deltager i cykelløb for juniorer og nu meget ivrig motionsløber.

Lars B. Nielsen 36 år og ivrig motionsløber.

Ingen af os har ambitioner om at vinde løbet, men vil kæmpe for at lave et godt resultat i Viborg d. 12. august. Både for os selv og for at støtte et godt formål


 


www.lykkensdal.dk
Revised: 07/19/06.